Els Blends de Cafès Serra

Els Blends de Cafès Serra

A Cafès Serra tenim clar que el món del cafè pot resultar complex i, per a molts, una aventura desconeguda. És per això que hem pensat en tots aquells que vulguin gaudir d'un gran cafè sense haver de passar hores investigant sobre les diferents varietats, orígens i estils de torrat. Hem creat tres blends de cafè d'especialitat perquè pugueu gaudir d'una gran tassa sense cap complicació.

 

El nostre blend Montserrat, un blend de cafès aràbics 100% d’Amèrica Central i Àfrica de l’Est, delicat i amb una permanència en boca de llarga durada. 

 

El blend Pirineus és un cafè torrat 100% natural fet a partir de cafès d'Àfrica, Amèrica Central i Àsia. Aquesta mescla ens dóna un sabor intens amb notes cítriques i a flors que el fan un cafè ideal tant per prendre sol com amb llet. 

 

Per últim, barreja de tres cafès seleccionats de diverses petites plantacions d’Amèrica Central, Brasil i India. La combinació de cafès aràbigues i robustes fan del Canigó un blend gustós amb una crema i un cos destacats.

 

Tots els nostres blends són compostos per cafès d'origen únic seleccionats amb cura per garantir la màxima qualitat i sabor. Si voleu provar-los, els podeu trobar a la nostra web a la secció de blends. Així que no ho dubtis més i deixeu-vos seduir pel sabor de les muntanyes catalanes amb els nostres blends Montserrat, Pirineus i Canigó.


Cafè d'especialitat

Us presentem Cafès Serra!