Us presentem Cafès Serra!

Us presentem Cafès Serra!

A Cafès del Bages ens sentim encantats d'anunciar el (re)llançament de la nostra nova marca de cafè d'especialitat: CAFÈS SERRA. Amb l'objectiu d'acostar-vos en aquest fascinant món i fomentar la cultura del bon cafè, hem creat aquesta marca per portar-vos un producte d'excel·lència i compartir amb vosaltres tots els coneixements que hem adquirit al llarg dels anys.

 

CAFÈS SERRA és el nom original de la nostra marca i el recuperem amb un nou rentat de cara per aconseguir una imatge actual i renovada. La marca està pensada per oferir principalment serveis en línia, que inclouen cafès d'especialitat, maquinària i formació en el món del cafè. A més, com sempre, apostem per oferir les últimes tendències i els millors cafès de tot el món, amb la garantia d'un producte de qualitat, sostenible i respectuós amb el medi ambient i totes les persones involucrades en la seva producció.

 

Estem molt emocionats de poder compartir amb vosaltres la nostra passió pel bon cafè i acompanyar-vos en el camí per convertir-vos en autèntics experts en aquesta meravellosa beguda. No dubteu a subscriure-us a la nostra llista de correu per estar al dia de totes les novetats i promocions exclusives per als nostres clients.

Gràcies per la vostra confiança en Cafès del Bages i CAFÈS SERRA.


Els Blends de Cafès Serra